Skip to main content

Een bijzondere gast

Ik ben heel blij dat mijn leraar Don Alejandro in december weer enkele dagen bij ons te gast is, samen met Linda Dane uit Nederland die voor ons zal vertalen van het Spaans naar het Nederlands.  Zo dankbaar dat ik de kans krijg om de authentieke kennis van de Qero’s van hen te mogen leren en zo dankbaar ook dat Linda overal wil meekomen om voor ons te vertalen. Ook jij bent welkom in de periode dat ze bij mij zijn, van 5 tot 10 december.

Het wordt weer een boeiend programma!

de paqo's

Helingen en inwijdingen op woensdag 5, donderdag 6 en vrijdag 7 december

Heling

Een paqo is een priester, heler en werkt met energie. Hij gebruikt de helende stenen, de khuya’s  en roept de energieën aan van de krachten van Moeder Aarde die jou op dat moment het beste kunnen helpen. Er kan een diepe reiniging gebeuren, waardoor er heling kan komen op een heel diep niveau. Is er iets gebeurd in je leven wat je nog steeds parten speelt, dan kan je het best een heling ontvangen.

Voor en na een heling is er een kort gesprek, dat door Linda vertaald wordt. Je kan kort vertellen waarom je een heling wil ontvangen. Probeer dat vooraf reeds voor jezelf helder te krijgen, zo blijft er meer tijd over voor je heling zelf. Achteraf hoor je wat Don Alejandro ervaren heeft en wat hij jou aanraadt.

Bij een heling heb je een individuele sessie die anderhalf uur duurt. Deze sessies zijn snel volgeboekt, schrijf dus zo snel mogelijk in.

 

Inwijding

De Hatun karpay , de 3 grote inwijdingen mag je ontvangen met een tussenpauze van 6 maanden. De eerste van deze inwijdingen is de Munay karpay, niet te verwarren met de Munay-ki.

Als je de Munay karpay ontvangt, die 2 uur duurt, wordt je hartchakra open gezet. Je gaat dan meer vanuit je hart leven en ervaart meer liefde voor alles en iedereen. Deze inwijding wordt nu voor iedereen opengesteld, omdat de paqo’s het belangrijk vinden dat ook wij leren om vanuit ons hart te leven.

Wil je nadien de andere inwijdingen ook ontvangen, dan zullen zij je vragen of je ook een Mesa wil maken en echt bereid bent om werkelijk voor dit pad te kiezen. Als je daar echt voor kiest, dan kan je de 3 jarige training volgen tot pampamesayok die ik net zelf afgerond heb. Het was een heel mooie ervaring, die mijn leven heeft verrijkt waardoor ik al uitkijk naar de eerste les van de Masterclass.

Schrijf zo snel mogelijk in als je deze mooie inwijding wil ontvangen

 

Workshop Nusta Ti’kariy ( Blossoming)

Deze workshop kan gevolgd worden door iedereen die reeds de Nusta karpay ontvangen heeft. Om de energieën van de Nusta’s te versterken, wordt nu de verbinding gemaakt met de Nusta energie van de Hanaq pacha ( de bovenwereld). We ontvangen de blessing van Mama Qoto, de 7 Zusters, de sterren van de Pleiaden. Zo komen we nog meer in onze kracht te staan.

Deze workshop gaat door bij mij thuis, daarom kan ik maar maximum 15 mensen een plek geven. Wacht dus niet om in te schrijven!

 

Hawayrikuy (despacho) voor alle windrichtingen

Een hele mooie en voor iedereen toegankelijke ceremonie waarbij we de energie van de krachtplekken in Peru verbinden met onze krachtplekken in België. We gaan onze eigen rivieren en bergen ( heuvels) weer wakker maken. En we gaan op zoek naar onze eigen krachtdieren, de dieren die hier bij ons leven. We maken elk onze eigen despacho voor alle richtingen, die we daarna offeren aan het vuur.

Ook deze workshop gaat bij mij thuis door met maximum 15 mensen, wacht dus ook hier niet om in te schrijven!

onze krachtplekken

Bijdrage

Een heling, individuele sessie  van anderhalf uur : 125 euro

Een inwijding, een individuele sessie van twee uur : 225 euro

Een workshop van een dag : 125 euro