Verbind je met de Aarde

De frequentie van de Aarde verhoogt. Als we ons niet met haar verbinden, zullen we het moeilijk krijgen om met deze hogere trilling om te kunnen gaan. Te meer daar alles rondom ons er nu op gericht is om ons in een lagere trilling gevangen te houden. Hoe verbind je je met de Aarde?

Stel je voor dat er vanuit het topje van je wervelkolom een touw naar beneden gaat doorheen al je chakra’s tot in je stuit. Als je touw in je stuit is aangekomen dan stuur je dat touw verder naar beneden, de aarde in, helemaal tot in het hart van Moeder Aarde. In haar hart, ligt een reuzegroot kristal. Sla je grondingskoord om dit kristal heen en laat het terugkeren naar je eerste chakra.

Ga daarna met je aandacht naar je hartchakra en voel in je hart je liefde voor Moeder Aarde. Zij is het die je van alles voorziet: voedsel, water, schone lucht, onderdak, de schoonheid van de natuur en het gezelschap van de dieren en andere mensen.
Stuur de liefde die je voelt voor de aarde, via je grondingskoord naar beneden, naar haar hart . En voel haar respons, voel hoe de liefde van Moeder Aarde voor jou via je voeten naar binnen komt. Jouw liefdesverbinding met de aarde is nu een feit.

Doe dit iedere morgen en zeg je naam erbij. Zeg : ” Hallo Moeder Aarde, hier is ( je naam). Ik dank je dat ik hier op jouw lichaam mag leven, ik hou van jou.”

Roep de krachtdieren aan

De krachtdieren van de Incatraditie zijn de slang (zuiden), jaguar (westen), kolibrie (noorden) en condor ( oosten).
Slang helpt ons om alles los te laten wat ons niet langer helpt : angst, paniek, frustratie, boosheid…
Jaguar is degene die helpt om een nieuwe orde te scheppen in de chaos waar we nu in leven.
Kolibrie geeft ons moed om voor onszelf en onze kinderen op te komen. Dit kleine vogeltje toont ons ook nieuwe mogelijkheden.
Condor tenslotte toont ons het hele plaatje, zorgt dat we verder kijken dan onze neus lang is.

Ga niet in angst

Het is niet omdat je besmet wordt met het virus dat je doodziek wordt. Er zijn ondertussen middelen zoals quercetine ( een bioflavonoïde ) en zink die hun nut bewezen hebben en je er snel weer bovenop helpen. Lees in mijn artikel over immuniteit wat je preventief kan doen.
Flavonoïden zijn de stoffen in een plant die in de herfst de bladeren laten kleuren.

Wees je bewust dat de mainstream media zoals tv, radio en kranten erop gericht zijn je in een trilling van angst te houden. Kijk daarom zo weinig mogelijk naar het nieuws. Lees geen kranten meer. Luister niet meer naar de propaganda op het radionieuws.
Er wordt constant gesproken over het aantal nieuwe besmettingen, maar er wordt niet bijverteld dat de meeste mensen heel milde symptomen hebben.

Ook op facebook verschijnt er heel wat om ons in die lagere trilling gevangen te houden. Je zal merken dat je door deze informatiebronnen te mijden, beter in je eigen energie kan blijven en rustiger wordt.

Wees je bewust van je gedachten

Door je eigen gedachten stuur je een bepaalde trilling uit. Denk je aan dingen die je angstig maken, of denk je aan iets waar je boos over bent, dan stuur je een lage trilling uit. De wet van aantrekking zorgt dat je daarmee een gelijkaardige trilling aantrekt.
Dat betekent dus, dat je door je eigen trilling te verhogen en bewust je gedachten positief te richten, je andere dingen kan aantrekken in jouw realiteit.
Daarmee verbeter je je eigen leven, maar je helpt ook mee om het collectief bewustzijn te verhogen.

Verhoog je trilling

Aan de hand van de Bovisschaal kan je je eigen trilling laten meten. Met een eenvoudige oefening is het mogelijk om die gevoelig te verhogen.
Zeg 3 keer na elkaar de volgende zinnen:

Ik creëer de frequentie 8888 (herhaal dit voor elk van de volgende zinnen)
op het lichamelijke niveau
op geestelijk niveau
ook op zielsniveau

Daarna zeg je 3 keer na elkaar: IK BEN de frequentie 8888.

Door de zinnen 3 keer na elkaar te zeggen, zet je de energie in beweging.

Wat is het nut daarvan?

Angst , boosheid, frustratie, ergernis, verdriet zijn allemaal emoties met een lage trilling. Angst heeft een trilling van 100 Hz. Liefde daarentegen heeft een hoge trilling : 528 Hz. Ook dit virus heeft een lage trilling.
Door jouw eigen frequentie te verhogen gebeuren er 2 dingen:

Als we de trilling van dit collectieve veld kunnen verhogen naar 528 Hz, dan krijgen we heel snel de verandering in de wereld waar we al zo lang naar uitkijken.

Verhoog je trilling en bescherm jezelf
Getagd op: