Skip to main content

Pad van heling, samenwerking tussen Vitaesana en Chakanaherb

Het pad van heling geef ik samen met Ann Ghys van Vitaesana.
We hebben samen dit pad doorlopen en willen nu graag onze ervaringen doorgeven.

Praktische informatie

Data : 2 en 3 april, 18 en 19 juni, 24 en 25 sept, 19 en 20 november
Plaats: Huys de Gentiaan, Kwetshagestraat 7, Jabbeke
Meebrengen : 3 stenen, vierkant doek, schrijfgerief, lunch, pantoffels , makkelijke kledij en warme trui of jas voor buiten
Bijdrage: 225 euro per weekend

Je plaatsje voor deze workshop is verzekerd na overschrijving op rekening nr. BE26 7370 6107 9529.
Vermeld jouw naam en datum v/d workshop.

Samen lopen we het pad van heling, zodat ook jij je kan herinneren wie jij werkelijk bent.

Op dit pad leer je hoe je terug kan keren naar jouw essentie. Je leert het ware verhaal zien voorbij de illusie. Om zover te komen gooi je eerst alle oude ballast overboord en transformeer je jouw blokkades. Zo kan ook jij je openen voor je ware potentieel en dit in balans en eenheid met alles wat leeft. Welkom op het pad van heling!

Het pad van heling brengt je bij jouw zielsopdracht

We worden allemaal geboren met een zielsopdracht. Als we kunnen doen waarvoor we naar hier zijn gekomen , dan voelen we dat. We zijn gelukkig en alles gaat vlot. Doe je niet echt waarvoor je hier bent, dan voel je dat er strubbelingen zijn, het wil niet echt vlotten, je voelt je niet helemaal in je sas.

Iedereen heeft vanaf zijn of haar geboorte een hele reeks toegevingen gedaan aan anderen. We willen er graag bij horen, we willen gezien en gehoord worden. we willen dat anderen van ons houden. Dat begint al door ons aan te passen aan onze ouders, broers en zussen. Maar ook aan oma en opa. Daarna gaan we naar school en doen we wat de leerkrachten en onze vrienden van ons verlangen. En als we afgestudeerd zijn, dan zorgen we dat we zo goed mogelijk voldoen aan al de regeltjes op het werk, want we willen ook daar niet uit de boot vallen.

Het resultaat is dat we steeds verder van onszelf vervreemd raken. We raken steeds verder verwijderd van onze eigen kern. Dit pad van heling brengt je terug naar die kern van jezelf, zodat je je kan herinneren wie jij bent en kan gaan voor jouw eigen droom.

Op dit pad van heling werk je gedurende 4 weekends rond een ander thema.

Tijdens het eerste weekend ga je helen en loslaten wat er zich afspeelde in jouw verleden. Je gaat zien wat dat verleden jou gebracht heeft.
Alles wat je in je leven meemaakt, bepaalt op een of andere manier wie jij bent en wordt.

Maar we dragen niet alleen ons eigen verleden met ons mee. Vaak rusten er op onze schouders nog heel veel onverwerkte zaken uit onze voorouderlijn. In het tweede weekend wordt de voorouderlijke lijn opgeschoond. We gaan ook onze angsten loslaten, die ons ervan weerhouden vooruit te gaan op ons pad.

Nu we de voorouderlijke lijn opgeschoond hebben, kunnen we ook hun oude wijsheid integreren in ons leven. We leren met hen samenwerken.

In het laatste weekend gaan we de transcendentie maken naar de nieuwe mens in de nieuwe tijd. Zo kan je uit de collectieve nachtmerrie stappen en voluit gaan voor jouw eigen droom.

Verzamel je eigen khuya’s

Tijdens het pad van heling breng je voor ieder weekend 3 stenen mee. Daar gaan we mee werken. De stenen worden jouw helende stenen, jouw Khuya’s. Je kan ze gebruiken om jezelf en anderen te helen. Na ieder weekend ontvang je een inwijding, waarbij je Khuya’s mee ingewijd worden.