Lichtwezen meditatie

Deze meditatie bestaat uit een deel geleide meditatie en een deel stilte meditatie. We gaan aan het werk met de symbolen voor transformatie en transmutatie van Sonia Bos.

Omwille van de coronamaatregelen, gaat de meditatie voorlopig niet door.

Wat is lifeschool Ghana?

Lifeschool Ghana is een project dat opgezet werd door de West-Vlaamse Christine Moreel. Tijdens een reis naar Ghana trof het leed van de straatkinderen haar zo dat ze besloot er iets aan te doen. Lifeschool Ghana is daar het resultaat van.

Meer over de meditatie

Tijdens de meditatie krijg je aangereikt wat de symbolen voor jou of iemand anders kunnen doen. Je kan jezelf helen, hulp bieden aan vrienden en familieleden, aan iedereen die dat nodig heeft.

We gaan ook met de symbolen werken om heling te brengen in het wereld gebeuren. Tenslotte brengen we heling voor Moeder Aarde.

Het eerste symbool waarmee we werken is dat van de witte roos, die staat voor universele liefde.

de witte roos, universeel symbool van liefde, meditatie Chakanaherb Marke
de witte roos

In de meditatie werken we op twee manieren. De eerste manier is om een symbool te laten indalen in ons hart en vanuit ons hart de energie daarvan uit te stralen. Dit doen we vooral voor onszelf en onze familie en vrienden.

Wanneer we gaan helen voor het wereldgebeuren werken we met de gouden schaal. In deze schaal brengen we alle problemen waar we willen aan werken. Daarna gaan we aan de slag en laten de symbolen in de schaal neerdalen om daar hun werk te doen.

Drie reeksen van symbolen

De symbolen zijn onderverdeeld in 3 reeksen. De eerste reeks zijn bedoeld om aan jezelf en aan een mens die je genegen is, heling te brengen.

De symbolen van de tweede reeks zijn bedoeld om te werken voor familie problemen, problemen bij bepaalde groepen of volkeren.

De derde reeks is bedoeld om te werken voor de vervulling van al het leven. Wanneer we hiermee werken, zorgen we dat alles kan worden zoals het bedoeld was door de Schepper.

Wil je graag aan de meditatie deelnemen?

Breng gerust foto’s mee, kristallen, bloemen of iets anders om op ons altaartje te leggen.

Je bent van harte welkom, maar wel graag een seintje vooraf zodat ik de nodige stoelen kan voorzien. Achteraf kan er nagepraat worden bij een drankje. Mag ik jou ook verwelkomen?