Skip to main content
Nusta karpay , inwijding in de vrouwelijke energie van Moeder Aarde

De 7 inwijdingen van de Kanchis Nusta Karpay

De Nusta karpay brengt balans tussen de mannelijke en de vrouwelijke energie in onszelf. Zo worden we één en kunnen we anders in een relatie staan. We zoeken dan niet langer naar onze ontbrekende helft in onze partner, maar kunnen delen vanuit onze eigen heelheid.

Deze inwijdingen zijn zowel voor mannen als voor vrouwen. Vrouwen gaan vanuit liefde in hun kracht staan en mannen leren hun zachtheid te omarmen.

Praktisch

Omwille van de coronamaatregelen geef ik deze workshop ook individueel door.
Wie de inwijdingen graag wil ontvangen, kan contact met mij opnemen om een datum af te spreken.

Er zijn 2 workshops in groep gepland in Huys de Gentiaan, Kwetshagestraat 7 in Jabbeke op 22 mei en 10 september

Bijdrage: 90 euro, syllabus en al het materiaal, koffie, thee en water inbegrepen.
Meebrengen: 7 stenen, lunch, schrijfgerief, kledij aangepast aan het weer, pantoffels.

Je plaatsje voor deze workshop is verzekerd na overschrijving op rekening nr. BE26 7370 6107 9529.
Vermeld jouw naam en datum v/d workshop.

Wat is de Nusta karpay?

De oude profetieën voorspellen een gouden tijdperk, de Taripay pacha. Nu zijn immers de kosmische condities klaar voor het herstel van de vrouwelijke energie op onze planeet. Er zal een nieuw evenwicht tot stand gebracht worden. Maar eerst moet het evenwicht in ieder van ons hersteld worden.

Het evenwicht tussen het mannelijke en vrouwelijke aspect in ons , brengt ons tot een punt van androgynie, een staat van mentaal evenwicht die ons afstemt op ons Hoger Zelf.

De Nusta karpay stamt uit de traditie van de Q’ero’s, die hoog in de Andes leven. Deze inwijdingen verbinden ons terug met het vrouwelijke principe uit de kosmos, waardoor onze innerlijke vrouw tot volwassenheid kan komen. Daarmee wordt ook het vrouwelijk principe van de aarde terug geactiveerd. Dit vrouwelijk principe werd eeuwenlang tegengewerkt, maar mag nu haar plaats terug innemen.

Zeven mooie ceremonies verbinden ons met deze vrouwelijke energie van Moeder Aarde en de kosmos. Op de Aarde vind je de Nusta energie vooral op plaatsen waar water is en bij ronde bergtoppen. Maar ze ligt ook diep in onszelf verborgen. Deze oeroude kracht in ons mag nu terug ontdekt en ervaren worden.

Vroeger werden er overal rituelen gedaan voor de godin. Met de komst van het Christendom, gingen deze verloren. Vele krachtplaatsen van de aarde, die verbonden waren met deze energie werden verlaten. We kunnen deze plekken nu terug wakker maken en deze oude gebruiken in ere herstellen.

Schrijf je in

De 7 ceremonies van de Nusta karpay

Elk van deze Nusta energieën heeft een invloed op een van onze chakra’s . Ze bieden ons ondersteuning en spirituele leiding. Onze chakra’s worden schoon en gaan stralen in hun oorspronkelijke kleur. Elk ritueel is een stap op het regenboogpad.

Na een periode van integratie van de Nusta energie, kan je de verdieping volgen: de Blossoming.
Dan  kan je leren hoe je de inwijdingen doorgeeft.

Schrijf je in

Mama Occlo

De godin van de gronding verbindt je opnieuw met Moeder Aarde en brengt ” de zaadjes van licht” in je chakra’s, zodat je je kan ontplooien tot wie je in wezen bent. Zij zorgt ervoor dat je stevig gegrond bent, wat noodzakelijk is als je spiritueel kan groeien.
Breng voor deze ceremonie 7 stenen mee (het hoeven geen kristallen te zijn).

Doña Mujia

Zij is de godin van het water en helpt je om je ego te verzachten. Ze ruimt zware energie op die je vasthoudt in je buik. Zo kan je buikcentrum weer een plek van creativiteit worden.

Mama Simona

Wil je je voorouderlijke lijn helen? Voel je jezelf niet helemaal thuis op de plek waar je woont? Dan kan je hulp vragen aan Mama Simona. Deze godin verbindt jou met degenen die jou op je pad zijn voorgegaan, zodat je ook van hun kennis kan profiteren.

Doña Theresa

De godin van de liefde brengt je in contact met je diepste gevoelens, met datgene wat diep in je hart verborgen ligt. Zij brengt je van je hoofd naar je hart, in je voelen.

Maria Sakapana

De godin van de wind, van de expressie leert je trouw te zijn aan jezelf en uit te spreken wat je voelt. Ze helpt je om je eigen waarheid te durven uiten.

Huana huaman Ticcla

Zij is de godin van het inzicht. Ze helpt bij het openen van het derde oog, zodat je de juiste inzichten krijgt die je nodig hebt om verder te gaan op je levenspad.

Tomasa Huaman Ticcla

De godin van de integratie helpt je om innerlijk in balans te komen. Je ervaart innerlijke vrijheid en vrede.