Chakanaherb, gevestigd in de Rekkemsestraat 107 te 8510 Marke is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Contactgegevens
Mijn naam is Carmen Vandorpe en als zaakvoerster ben ik verantwoordelijk voor de gegevensbescherming van de klanten bij Chakanaherb.

Persoonsgegevens die ik verwerk

Chakanaherb verwerkt je persoonsgegevens doordat je gebruik maakt van onze diensten en/of omdat je deze gegevens zelf aan ons verstrekte teneinde onze nieuwsbrief te kunnen ontvangen die verstuurd wordt met Mailchimp.

Hieronder vind je een overzicht van de persoonsgegevens die doorgaan naar Mailchimp.

  • Voornaam en achternaam
  • E-mailadres

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken

Tijdens een consult kunt u meerdere persoonsgegevens doorgeven, waarvan hieronder een lijst:

  • Geslacht
  • adresgegevens
  • geboorteplaats
  • geboortedatum
  • telefoon
  • medische gegevens

Van deze gegevens wordt NIETS aan derden doorgegeven. Deze worden bewaard in de praktijk en dienen alleen om u goed te kunnen helpen bij een volgende afspraak.
Uw telefoonnummer dient alleen om u te kunnen bereiken als een afspraak om een of andere reden moet verzet worden naar een andere datum of om u iets persoonlijks mee te delen als dat nodig is, tussen 2 consulten.

Uw rechten omtrent uw persoonsgegevens

U kunt altijd inzage vragen van de persoonsgegevens die ik van u bijhoud en u kan ze verbeteren als ze onjuist of onvolledig zijn. U kan uw persoonsgegevens ook laten verwijderen,

U heeft het recht om een kopie van uw persoonsgegevens te vragen en de persoonsgegevens te laten doorsturen naar een andere partij.

Hebt u vragen over uw gegevens en de bescherming van uw privacy? Contacteer mij dan op carmen@chakanaherb.be

U hebt altijd het recht om een klacht in te dienen bij de gegevensbeschermingsautoriteit (contact@apd-gba.be) +32 (0)2 274 48 00
www.gegevensbeschermingsautoriteit.be
Drukpersstraat 35, 1000 Brussel)