Skip to main content
Chumpi stones voor chakra healing, chakanaherb Marke

Chumpi stones

De chumpi stones zijn geïnitieerd met verschillende natuurlijke krachten, waardoor ze allemaal een specifieke werking hebben. Ze dragen daarmee een heel krachtige energie! Dit is een healing die mij werd aangeleerd door Don Alejandro Apaza Machacca.

Tijdens een sessie met de chumpi stones liggen de stenen op je chakra’s om je te helen. Ik ben dan zelf alleen een kanaal voor de energie die ik aanroep. Het zijn de stenen die helen, zij weten perfect wat jij nodig hebt.
Wanneer je terug in het hier en nu bent, krijg je nog beschermende banden met de stenen en een zegening met licht.

Wat is een chumpi healing?

De chumpi healing gebeurt met speciaal daarvoor gemaakte stenen, de chumpi stones. Met deze stenen werk je op de chakra’s. Ze hebben elk een ander aantal uitstulpingen, wat een aanwijzing is voor de chakra waar je ze gebruikt. Deze stenen dragen een vrouwelijke energie.

Ik wil de energie van de stenen ervaren
Gebruiken om bescherming te geven
Na de healing een zegening met lichtenergie
En afsluiten met stabilisatie van het energieveld

De 7 chumpi stones

De eerste chumpi

De eerste steen is verbonden met Nusta mama Ocllo en met Serena, die de godin is van het water. Daarnaast werkt ze ook met het archetype van het zuiden, de slang. Ze reinigt onze Hucha: onze pijn, verdriet, trauma, shock…

De tweede

De tweede is verbonden met de kracht van Poema. Deze poema kracht is aanwezig in elke Apu en in elke Nusta, in de zon, de maan en de sterren. Poema geeft je nieuwe kracht en energie. Ook helpt ze je bij angst en een gebrek aan zelfvertrouwen.

De derde

De derde stone is verbonden met de Heilige vallei en met Cusco. Dit is de stad die het hart is van Peru. Onze derde steen is verbonden met de Hanaq pacha (de bovenwereld) en met de energie van kolibrie. Dit archetype opent je hart en verbindt je met het zoete, de wijsheid en de energie van het leven zelf. Daarnaast brengt ze harmonie en vrede. Kolibrie komt bij jou kijken hoe je energie is. Ben je een gesloten knop of ben je open als een bloem? Kolibrie is degene die verloren ziel deeltjes gaat zoeken.

De vierde

De vierde werkt op het hart chakra. Zij heeft verbinding met de energie van condor en met deze van de Chakana (het zuiderkruis). Condor vliegt op de wind met open vleugels maar ook met een open hart.

De vijfde

De vijfde steen werkt op de keelchakra en is verbonden met de maan. Zij brengt hulp voor keelklachten en helpt je om je te uiten. Deze chumpi heeft invloed op je manier van spreken, zij voorkomt dat je liegt en ook dat je schreeuwt. Ze helpt je op een goede manier met anderen te communiceren.

De zesde

De zespuntige chumpi werkt op het derde oog en is verbonden met de energie van de gevederde slang. Hiermee kan je de verloren zieldeeltjes die kolibrie heeft gevonden, aanroepen en vragen of ze mee terug willen komen. Deze steen kan als symbool ook een ster hebben, als symbool van de ziel.

De zevende

Deze met zeven punten werkt op het kruinchakra en is verbonden met de zon. Zij brengt licht in je lichaam en je energieveld.

Vul hieronder je gegevens in en ontvang onze nieuwsbrief