Skip to main content
Workshop : Inleiding in de wijsheid van de Inca, Chakanaherb Marke

Inleidende workshop basiskennis van de Inca kosmologie

Inleiding in de wijsheid van de Inca is een workshop om kennis te maken met de wijsheid van de Q’eros. De Q’eros hebben 500 jaar helemaal afgezonderd geleefd van de rest van de wereld, daarom is de oude kennis heel goed bewaard gebleven. Zij hebben alles wat ze wisten over Moeder Aarde en de natuur mondeling doorgegeven van vader op zoon en van moeder op dochter.

Daarnaast werd er gedurende honderden jaren een oude profetie doorgegeven van generatie op generatie. Deze zegt dat de natuur tekenen zou geven als het voor hen tijd werd om uit de bergen naar beneden te komen en hun kennis met ons te delen. Die tekens waren dat het ijs op de gletsjers zou smelten en dat de zon feller zou schijnen.

Dat is dus deze periode, waarin we midden in de opwarming van de aarde zitten. Wij Westerse mensen moeten onze levenswijze aanpassen, wij moeten de nieuwe hoeders van de Aarde worden. Eindelijk is ons bewustzijn ook zover dat we kunnen begrijpen waar zij het over hebben.

Voel jij je ook aangetrokken tot de Andes en meer bepaald tot Peru en weet je niet goed waarom? Dan is deze workshop wellicht iets voor jou. Misschien is het ook jouw taak om deze wijsheid te helpen verspreiden.

Voel je dat deze energie je raakt en wil je meer weten, dan kan je je inschrijven voor de Munay-ki, de Nusta karpay of kan je de 3 jarige opleiding volgen tot Pampamesayok

Wat leer je in de inleiding in de wijsheid van de Inca?

  • Hoe hou ik mijn energieveld schoon?
  • Kan ik mezelf beschermen tegen invloeden van buitenaf?
  • Energie bijtanken uit de natuur, kan dat?
  • Hoe communiceer ik met Moeder Aarde?

Je krijgt uitleg over enkele basisbegrippen van hun kosmologie, zodat je kan begrijpen waarover het in deze inleiding in de wijsheid van de Inca gaat. Daarna gaan we met praktische oefeningen aan de slag.

Praktisch

Meebrengen: Kledij aangepast aan het weer, makkelijke schoenen en schrijfgerief.

Waar : Chakanaherb, Rekkemsestraat 107, Marke

Wanneer: op aanvraag, ook op weekdagen, van 14h tot 17 h
Bijdrage: 50 euro

Schrijf je in

Vul hieronder je gegevens in en ontvang onze nieuwsbrief