Skip to main content

Een oude sjamanistische methode voor het helen van de ziel

Soul retrieval is een oude sjamanistische healing techniek die heel goed toepasbaar is op de trauma’s van onze moderne tijd.
Zo kan je na een scheiding het gevoel hebben, dat een deel van jou bij je partner is achtergebleven. Of je hebt een operatie achter de rug en je komt precies niet helemaal uit de verdoving. Soms komt dit vanzelf weer in orde, soms ook niet. In dat geval kan je spreken van verlies van een stukje van je ziel.

Wat gebeurt er bij een trauma?

Telkens als we een trauma meemaken, is er een deeltje van onze vitale essentie, van onze soul dat zich afsplitst. Dit gebeurt om er voor te zorgen dat we overleven, zodat we de volledige impact van de pijn niet hoeven te voelen.

Een trauma is een gebeurtenis die voor jou heel erg was, zelfs al zou een andere persoon dezelfde ervaring helemaal niet als traumatisch beleven. Een voorbeeld: je bent nog een baby en je ouders willen enkele dagen samen op reis en brengen jou naar oma om bij haar te logeren. Dat kan het ene kind leuk vinden maar het andere helemaal niet. Die denkt dat papa en mama niet meer van hem houden en voelt zich verlaten.

Het verschil tussen psychotherapie en soul retrieval is dat de eerste alleen werkt bij die delen van jou die ’thuis’ zijn, terwijl een soul retrieval de ontbrekende stukjes terug ’thuis’ brengt.

Ik wil graag een healing

Naar binnen gaan op het geluid van de drum

Zoeken naar de oorzaak van je pijn

Harmoniseren van het energieveld met een adelaarsveer

Heb jij te maken met verloren ziel deeltjes?

Wanneer je op een van de volgende vragen ”ja” kan antwoorden, dan heb je waarschijnlijk te kampen met verloren zieldeeltjes. Een belangrijk deel van jouw essentie is dan niet beschikbaar voor jou. Ook de vitale energie en de gaven van dit deel van jou zijn niet bereikbaar. Dan kan een soul retrieval je helpen.

  • Heb je het moeilijk om helemaal AANWEZIG te zijn in het hier en nu? Om volledig in je lichaam te zijn? Heb je soms het gevoel dat je naar jezelf kijkt, alsof je naar een film kijkt?
  • Voel je je vaak verdoofd, apathisch of afgestompt?
  • Lijd je aan chronische depressie?
  • Heb je problemen met je immuunsysteem en word je makkelijk ziek?
  • Was je als kind al chronisch ziek?
  • Zitten er gaten in je herinneringen na je vijfde levensjaar? Heb je het gevoel dat je bepaalde trauma’s in je leven verdrongen hebt?
  • Worstel je met verslavingen zoals alcohol, drugs, voedsel of gokken?
  • Probeer je een innerlijke leegte op te vullen met uiterlijke zaken? Voel je je daarna nog leger?
  • Had je moeite om door te gaan met je eigen leven na een scheiding of de dood van iemand waar je van hield?
  • Lijd je aan een meervoudige persoonlijkheidsstoornis?

Het effect van deze healing

Door een soul retrieval kom je meer in je lichaam en meer in het hier en nu. Je voelt je completer, groter of lichter.

Al je zintuigen worden sterker. Je voelt meer dingen aan, hoort beter, ziet beter, je reukvermogen en je smaak zijn intenser. Je voelt je energieker, je hebt meer kracht en je voelt je sterker.

De soul retrieval brengt een verloren stukje ziel terug. Met dit deeltje komt ook de herinnering weer bij jou. Dat kan onmiddellijk gebeuren of na een paar weken. Ineens komt dit terug in je bewustzijn en dat kan voor de nodige tranenvloed zorgen!

Je dromen worden veel intenser. Soms komen je herinneringen in je dromen bij je terug, maar je kan je ook je dromen veel beter terug voor de geest halen als je wakker wordt.

Belemmeringen voor traumahealing

Je bent onbewust niet klaar om dit stukje ziel terug te ontvangen. Je wil je ziekte of je pijn eigenlijk nog niet loslaten. Zelfs al is je huidige situatie heel benard, je bent ermee vertrouwd. Soms hou je je daaraan vast en weiger je vooruit te gaan omdat dit betekent dat je stappen moet zetten in het onbekende.

Misschien ben je helemaal nog niet klaar om de herinnering die naar boven wordt gebracht, weer in je bewustzijn toe te laten.

Je vindt sjamanisme en soul retrieval iets raars. Wanneer je dit werk als onzin ziet, blokkeer je de voordelen die het je kan brengen.

Vul hieronder je gegevens in en ontvang onze nieuwsbrief