Skip to main content

Workshops Inca wijsheid

De profetie van de Q’eros zegt dat wij de nieuwe hoeders van de Aarde moeten worden. Wil jij ook mee helpen bouwen aan een betere en schonere wereld voor je kinderen en kleinkinderen en de volgende generaties? Dan zijn deze workshops zeker iets voor jou.

Wat ik in de laatste 10 jaar mocht leren over de wijsheid van de Q’eros, heeft een grote impact gehad op mijn eigen leven.

Ik kreeg de kans om mezelf te helen en ik ga op een totaal andere manier om met Moeder Aarde. Ik kan dankbaar zijn voor wat zij geeft: voedsel, water, kleren, onderdak en niet te vergeten haar schoonheid.

Zij leerden mij dat alles bezield is, ook de bergen, de rivieren, de bomen, de planten, de stenen. Je kan dus ook met hen communiceren.

Ik ben dan ook heel dankbaar dat ik nu een stukje van deze oude wijsheid kan doorgeven in mijn workshops en healings.

Onze workshops

Munay-ki

De Munay-ki omvat de basis teachings van de Q’eros uit Peru. Die leren ons hoe we van ons hoofd in ons hart kunnen komen, waar we in contact kunnen komen met ons Hoger Bewustzijn.

Lees meer

Nusta karpay

De Nusta karpay brengt balans tussen de mannelijke en de vrouwelijke energie in onszelf. Zo worden we één en kunnen we anders in een relatie staan. We zoeken dan niet langer naar onze ontbrekende helft in onze partner, maar kunnen delen vanuit onze eigen heelheid.

Lees meer

Pad van heling

Het pad van heling geef ik samen met Ann Ghys van Vitaesana. We hebben samen dit pad doorlopen en willen nu graag onze ervaringen doorgeven.

Lees meer

Inleiding in de wijsheid van de Inca

Inleiding in de wijsheid van de Inca is een workshop om kennis te maken met de wijsheid van de Q’eros. De Q’eros hebben 500 jaar helemaal afgezonderd geleefd van de rest van de wereld, daarom is de oude kennis heel goed bewaard gebleven.

Lees meer

Despacho ceremonie

Je maakt een mandala om je respect en dankbaarheid uit te drukken. In de eerste plaats eren we met een despacho Pacha Mama, onze moeder aarde. Zij voorziet ons van voedsel, water, kleren en onderdak.

Lees meer

Meditatie met vrije bijdrage voor Lifeschool Ghana

Nav Green Ghana Day, mochten we geheel onverwacht gratis cashewboompjes ontvangen van de overheid.  De reden was duidelijk:  slechts een fractie van de boompjes die bij de vorige editie van Green Ghana Day (2021) geplant zijn geworden, waren nog in leven.

Lees meer

Kruidenworkshops en kruidenwandelingen

Daar de kruiden niet alleen binnen de traditie van de Q’eros, maar ook in mijn eigen leven een grote rol spelen, geef ik ook kruidenworkshops met een uniek concept en kruidenwandelingen.

Crème
Siroop
Kruidenwandeling op aanvraag