Wat kan jij ondernemen om de wereld te verbeteren ?
Vaak voel je jezelf machteloos, je denkt dat je zelf niets kan doen, maar toch is dat niet zo. Waarom?

De dagelijkse realiteit in de wereld is een spiegel, een reflectie van wat er leeft binnen in ons. Hoeveel boosheid, haat, frustratie, woede, angst, verdriet… leeft er nog in jouw eigen hart? Welke boze woorden spreek je uit? Welke boze gedachten denk je? Naar wie stuur je die woorden en die gedachten?

Alles wat jij denkt en voelt, komt in het collectieve veld rond de aarde en het is de inhoud van dit collectieve veld dat bepaalt wat er in de wereld gebeurt.

Wees je dus bewust van wat je denkt en voelt, van wat jij uitstuurt naar dat collectieve veld. Als iedereen zich hiervan bewust zou zijn, zijn eigen negatieve gevoelens zou helen en zou zorgen dat zijn gedachten en woorden positief en helend zijn, dan zou er in de kortste keren een enorme verandering merkbaar zijn in de wereld.

Dus, doe jij ook mee? Als je ’s morgens een douche neemt, stel je dan voor dat alle negatieve gedachten , alle negatieve gevoelens weggespoeld worden. Vraag aan het water om alles te transformeren in licht en liefde.

En word je bewust van wat je denkt en zegt. Als je ergens aandacht aan geeft dan versterk je dat. Leer dus om je aandacht te richten op de dingen die je graag wilt aantrekken in de nieuwe wereld en besteed niet langer aandacht aan datgene wat je liever ziet verdwijnen.

Jij bent dus zeker in staat om ook jouw steentje bij te dragen aan een betere wereld. De generaties die na ons komen, zullen er dankbaar om zijn!

De wereld verbeteren begint bij jezelf?