De Munay-ki is een driedaagse workshop die de wijsheid van de Q’eros uitdraagt. Je ontvangt de 9 basis inwijdingen van deze traditie, verdeeld over deze drie dagen.

Munay ki, inwijdingen van de Inca 's, Chakanaherb Marke

Data (telkens van 9 u tot 18 u)

8 maart 2020 van 9 h tot 18 h, de basisinwijdingen
5 april 2020 van 9 h tot 18 h, de lineage inwijdingen
17 mei 2020 van 9 h tot 18 h, de nieuwe inwijdingen

Plaats : Woestara, Lariksdreef 5 in Waardamme

Bijdrage 75 euro per dagdeel (mag per dag betaald worden).
Inbegrepen : syllabus, koffie, thee, water
Meebrengen: lunch, schrijfgerief, kledij aangepast aan het weer, pantoffels

Wat doet de Munay-ki voor jou?

Tijdens deze drie dagen kan je al jouw ballast van je af gooien. Je kan nu je rugzak leeg maken zodat je verder kan met jouw eigen leven. Verder op deze pagina vind je meer informatie over de verschillende dagen.

We werken in groepjes van maximum 10 personen, schrijf dus tijdig in! Wie de inwijdingen liever privé wil ontvangen, kan mij mailen om een datum af te spreken.

Enkele reacties over de workshop


Thx voor de info, deze stap in het duister van munay-i ki was er één van licht! Thx thx thx voor alles! Lieve groeten Curd


Hoe heb ik de Munay-ki ervaren? De rituelen gaven me ondersteuning. Het bracht me dichter bij de natuur. Door de Munay-ki te volgen, werd mijn doel hier op aarde duidelijker nl. de zorg voor de aarde en voor al wat leeft.    Heidi

Meer uitleg over de Munay-ki

Dag 1 : de basisinwijdingen, je rugzak legen

ritueel van de heler, de banden van kracht, ritueel van de harmonie en het ritueel van de ziener

Tijdens deze eerste dag kan je je eigen rugzak leegmaken. Dat betekent dat je al de ballast die je met je meedraagt vanuit je verleden nu mag loslaten!

  • De negatieve overtuigingen die je hebt over jezelf, omdat anderen jou dat hebben aangepraat. Maar ook deze die je jezelf hebt ingeprent, want vaak zijn we zelf onze strengste rechter.
  • Al die aanpassingen die je gedaan hebt om er bij te horen
  • Je nare ervaringen
  • De muurtjes die je rond jezelf hebt opgetrokken om jezelf te beschermen tegen kwetsende woorden

Je krijgt een natuurlijke bescherming en je maakt kennis met de verschillende archetypes die bij je chakra’s horen. Die kan je aanroepen wanneer je ze nodig hebt. Ze zijn er om je te helpen.

Dag 2 : de lineage inwijdingen, helen van de voorouderlijke lijn

de hoeder van de dag, de hoeder van de wijsheid en de hoeder van de aarde

Op deze dag gaat het over je voorouderlijke lijn.  Alles wat je van je voorouders in je genen hebt meegekregen wordt geheeld. Dat is niet alleen wat je geërfd hebt op lichamelijk vlak, zoals een aanleg voor hart- en vaatziekten. Ook wat je aan energetische en karmische belasting van hen hebt meegekregen, krijgt aandacht.

Vaak zijn er familie geheimen, zaken die niet werden opgelost. Zoiets gaat mee in de volgende generaties, tot het opgehelderd wordt, rechtgezet wordt.
Door het helen van je voorouderlijke lijn, gaat de heling niet alleen naar jou, maar ook naar je voorouders. Bovendien  geef je deze belasting  niet langer door aan de volgende generaties. Dus, ook je kinderen en kleinkinderen hebben er baat bij.

Bovendien gaan we op deze tweede dag ook het mannelijk en het vrouwelijk aspect in onszelf helen. Zo worden we heel en kunnen we op een totaal andere manier in een relatie staan. We zijn dan niet langer op zoek naar onze ontbrekende helft.

Dag 3: de nieuwe inwijdingen, wie ben jij?

de hoeder van de sterren en het ritueel van de Schepper

De Munay-ki is een reeks van 9 inwijdingen uit de Andes die je terug brengen naar je eigen essentie.
De Munay-ki brengt je terug naar je eigen kern.

Deze laatste dag komt je echte kern weer tevoorschijn. Wie ben jij? Wat kom je hier op aarde doen? Je ontdekt nieuwe mogelijkheden, er ligt een wereld voor je open!
Bij dit laatste ritueel krijg je je  eigen pi-steen waarmee je zelf de inwijdingen kan doorgeven. Wil je eerst even proeven van deze energie, dan kan dit in een andere workshop: inleiding in de wijsheid van de Inca.