Skip to main content
Munay ki, inwijdingen van de Inca 's, Chakanaherb Marke

Munay-ki

Munay-ki bestaat uit 9 teachings die van verschillende volkeren uit de Andes komen. Die leren ons hoe we van ons hoofd in ons hart kunnen komen, waar we in contact kunnen komen met ons Hoger Bewustzijn. Dat zal ons in staat stellen om een nieuwe samenleving te creëren waar we in harmonie leven met elkaar, met de natuur en met Moeder Aarde.

Drunvalo Melchizedek schrijft in zijn boek ” The Serpent of Light” dat de kundalini van de aarde zich verlegd heeft van de streek van Tibet-India naar het Andesgebergte (Chili, Peru). Dat betekent dat voor het komende tijdperk, de spirituele invloed uit de Andes zal komen.

De Munay-ki is een tweedaagse workshop die de wijsheid van de volkeren uit de Andes uitdraagt.
Waar wij leerden dat we geboren zijn met de erfzonde en daarom eerst aan anderen moeten denken en dan pas aan onszelf, leren zij ons iets anders. Wij zijn allemaal geboren met een Incazaadje, het potentieel van onze ziel, onze opdracht waarmee we naar de aarde kwamen. Het is ons geboorterecht om dit potentieel te ontwikkelen, om de opdracht van onze ziel te volbrengen. Van daaruit kunnen we dan dienstbaar zijn voor de gemeenschap.

Wat doet de Munay-ki voor jou?

Dag 1: de basis inwijdingen

Dit is een dag om alles wat je in dit leven opgeslagen hebt aan ballast van je af te gooien. Door los te laten wat jou niet langer dient, kan er ruimte komen voor iets nieuws.

Het ritueel van de heler
Jouw helend vermogen wordt groter. Je kan dit gebruiken voor jezelf en anderen.

De banden van kracht
De muurtjes die je om je heen hebt gebouwd om te voorkomen dat je gekwetst wordt, kan je nu afbreken. Je krijgt een natuurlijke bescherming met de pure elementen.

Het ritueel van de harmonie
Geeft je uitleg over de verschillende archetypes en hoe je ze kan aanroepen om je te helpen in je dagelijkse leven.
De archetypes zijn verbonden met de 4 windrichtingen en met de 3 werelden.

Het ritueel van de ziener
Helpt je om te kijken naar iets vanuit liefde. Leer door alles heen het schone te zien in het leven.
Schoonheid voor mij, schoonheid achter mij, schoonheid overal om mij heen.

Dag 2: de lineage inwijdingen

Vaak dragen we onbewust heel veel mee van onze voorouders. Dat kunnen fysieke kwalen zijn, maar evengoed emoties die zij niet konden helen en daarmee aan ons overgedragen hebben. Met deze teaching worden je mogelijkheden aangereikt om dit te helen.
Een ander punt waar we deze dag aan werken is het karma dat we meedragen uit vorige levens.

Het ritueel van de hoeder van de dag
Je leert om de aarde te eren, om de zon te eren. Je wordt terug verbonden met de wijsheid van de medicijnvrouwen van vroeger.
Of je nu een man of een vrouw bent, we hebben allemaal een mannelijk en een vrouwelijk aspect in ons. Dit ritueel heelt ons vrouwelijk aspect.

Het ritueel van de hoeder van de wijsheid
Je wordt verbonden met de Apus, de bergen, het mannelijk aspect van Moeder Aarde. In de bergtoppen ligt de wijsheid opgeslagen.
Dit ritueel heelt ons mannelijk aspect.
Met deze 2 rituelen ontstaat er eenheid in jezelf en kan je vanuit deze eenheid anders in een relatie staan.

Het ritueel van de hoeder van de aarde
Je ontdekt wat je werkelijk op aarde kwam doen, een hoeder en beschermer van de aarde worden. Ontdek hoe je terug in harmonie kan leven met de natuur en met Moeder Aarde.

De nieuwe inwijdingen

Het ritueel van de hoeder van de sterren
We breiden ons bewustzijn steeds verder uit. We maken verbinding met de zon en met de sterren.

Het ritueel van de Schepper
Hier leer je dat je werkelijk kan kiezen om uit de collectieve nachtmerrie te stappen en te kiezen voor jouw eigen droom.

We werken in groepjes van maximum 10 personen, schrijf dus tijdig in! Wie de inwijdingen liever privé wil ontvangen, kan mij mailen om een datum af te spreken.

Praktisch

Data : zaterdag 22 september en zondag 23 september

Plaats : Chakanaherb, Rekkemsestraat 107, Marke

Investering in jezelf : 200 euro voor het weekend

Meebrengen : kledij aangepast aan het weer, pantoffels, schrijfgerief, lunch

Schrijf je in

Enkele reacties over de workshop

Hoe heb ik de Munay-ki ervaren? De rituelen gaven me ondersteuning. Het bracht me dichter bij de natuur. Door de Munay-ki te volgen, werd mijn doel hier op aarde duidelijker nl. de zorg voor de aarde en voor al wat leeft.

HeidiErvaring workshop Munay-ki

Thx voor de info, deze stap in het duister van munay-i ki was er één van licht! Thx thx thx voor alles! Lieve groeten Curd

CurdErvaring workshop Munay-ki