Skip to main content

Helingen en inwijdingen met de paqo’s

Donderdag 2 mei in Marke : nog 2 plekjes vrij om 9h en nog 1 om 1oh30.
Maandag 29 april en dinsdag 30 april bij Cindy in Middelburg  Nederland, net over de grens. Contact : info@praktijkchandra.nl
VOLZET

Paqo Don Alejandro Apaza Machacca en zijn dochter Doña Marquesa Apaza Flores zijn van de Qero gemeenschap in Peru. Ze komen hier om hun kennis en wijsheid met ons te delen.
Zij bieden de mogelijkheid tot een privé sessie voor een heling of de Munay karpay.

Een heling start met een kort gesprek waarin je kan vertellen waar je wil aan werken. Linda Dane zal dit voor jou vertalen naar het Spaans zodat de Paqo’s je begrijpen. Hou dit zo kort mogelijk, dan blijft er meer tijd over voor de heling zelf. Je wordt eerst gereinigd met de veren of met de stenen, naargelang wat nodig is. Daarna mag je gaan liggen en gaat de Paqo die energieën aanroepen die het meest geschikt zijn om jou te helpen. Er worden ook zielsdeeltjes terug gehaald. Zielsdeeltjes gaan weg door trauma, ongeval, operatie…

De Munay karpay is de eerste van de 3 grote inwijdingen binnen hun cultuur. Deze opent je hartchakra zodat je meer vanuit je hart kan leven en naar dingen kan kijken met liefde. Deze karpay staat nu voor iedereen open, zodat wij in het Westen ook meer vanuit ons hart kunnen leven.
Er is mogelijkheid om ook de andere 2 inwijdingen te ontvangen met een tussenpauze van 6 maanden, maar dan vragen de Paqo’s wel of je bereid bent ook een Mesa te maken en echt dit pad te gaan lopen.

Donderdag 2 mei hebben Cindy en ik omgeruild, zodat er hier weer 3 plaatsen zijn vrijgekomen.  Reserveer dus heel snel je plekje als je graag van deze gelegenheid gebruik wilt maken.

Bijdrage : heling ( anderhalf uur) 125 euro
Bijdrage : Munay karpay ( twee uur) 225 euro