Skip to main content

De 7 kleuren van de regenboog

nog 6 plaatsen vrij

Een dag samen met de meesters van de levende energie is telkens weer een unieke belevenis. De Qero paqo’s zijn de laatste afstammelingen van de Inca. Na de inval van de Spanjaarden hebben zij 500 jaar lang afgezonderd geleefd van de rest van de wereld. Daarom is hun traditionele kennis heel goed bewaard gebleven.

Een paqo is een priester- heler en kan als geen ander werken met de krachten van de natuur. Don Alejandro Apaza Machacca is een Paqo Pampamesayok , een hoeder van de Aarde. Het is zijn missie om de authentieke kennis van zijn volk uit te dragen. Zijn dochter Doña Marquesa is een krachtige Nusta paqo ( een vrouwelijke paqo). Linda Dane zorgt voor de vertaling.

We gaan werken met de 7 kleuren van de regenboog. Dit is geen Nusta karpay waarbij we bij elke chakra met een Nusta werken.

Het is een duidelijke uitleg over de 7 kleuren van de regenboog, die in hun taal Kuychi heet. Vandaag leren we met welke wereld elk chakra verbonden is. Welke energie hoort bij de 7 kleuren van de regenboog? Hoe gebruik je deze krachten voor je eigen proces van heling? We lopen met zijn allen het regenboog pad van beneden naar boven.

We starten met uitleg en een meditatie met de zuil van de 7 kleuren van de regenboog. Daarna ga je aan het werk met wat je hierbij ervaren hebt. Don Alejandro en Doña Marquesa helpen je hierbij en geven je raad. Je gaat werken aan je eigen heling door het maken van een despacho.

Een despacho is een vorm van uitwisseling met de hogere wereld. We offeren onze kintus, waarin we ons gebed blazen. Een kintu bestaat uit 3 groene bloemblaadjes ( de blaadjes van de stengels), die symbool staan voor de 3 werelden : ons onderbewuste, ons dag bewustzijn en ons hoger bewustzijn.

Als we hiermee klaar zijn, gaan we offertjes inbrengen als dank je wel voor het verhoren van ons gebed. Aan het eind van de dag offeren we onze werkjes door ze aan het vuur te geven. Vuur is immers de snelste manier om iets te transformeren.

We starten om 10 h tot 17 h
Lunch op basis van pot-luck, iedereen brengt iets mee om te delen.
Graag ook pantoffels meebrengen.
Bijdrage 125 euro

Wil je graag bij zijn, wacht dan niet om in te schrijven. Vol is vol! Nog 6 plaatsen.