Skip to main content

De 4 krachtdieren

Een drumcirkel in het gezelschap van 2 paqo’s van de Qero gemeenschap in Peru. Don Alejandro is een Paqo Pampamesayok en het is zijn missie de authentieke kennis van zijn volk uit te dragen. Zijn dochter Doña Marquesa is een krachtige Nusta paqo. Linda Dane zal voor ons vertalen.

We starten de dag met het openen van een Sacred Space. Dit is een ceremonie waarin we de Apu’s van de heilige bergen, de Nusta’s ( de godinnen) en alle krachten van de 3 werelden aanroepen en uitnodigen om met ons te werken.

Met hun drum, ratels en traditionele Peruaanse liederen brengen de Paqo’s je al gauw in een staat van overgave. Ze begeleiden je 4 keer op een reis, 1 naar elke windrichting waar je het krachtdier ontmoet en zijn energie ontvangt.

Een unieke ervaring als zij hun helende liederen zingen, terwijl je dit medicijn ontvangt. Een dag waarop je kan loslaten, krachten kunt vernieuwen, je koers opnieuw kan bepalen en kan uitvliegen.

In deze workshop gaan we ook samen een apachita bouwen. Dat is een krachtplek die ontstaat door het opstapelen van grote stenen waarbij we ook alle natuurkrachten aanroepen. Daarom vragen we dat iedereen die wenst deel te nemen ook 2 GROTE STENEN meebrengt. Hou er wel rekening mee dat de stenen hier zullen achterblijven. Het zijn best stenen die gewoon uit de natuur komen!

We eindigen de dag met een drumcirkel en een vuur waarbij we samen met de paqo’s spelen , zingen en dansen, sonqo a sonqo ( van hart tot hart)

Lunch op basis van potluck ( iedereen brengt iets mee om te delen)
Graag ook pantoffels meebrengen.
Bijdrage: 125 euro
Wil je er graag bij zijn, boek dan snel ( max 15 deelnemers)